U kunt ons brood bestellen via: 0475-440501
Het personeel van de winkel helpt u verder met uw bestelling.
Het brood is alleen af te halen in de winkel
- 42735 - Pane maire bruin spelt zonnepitten desem+gist
Vernieuwd! Voortaan bakken we dit luchtige vloerbrood van pure spelt!
Verrijkt met zonnebloempitten. Het lange proces van ruim 40 uur maakt pane maire bijzonder. Het voordeeg rijpt 24 uur. Waarna elk brood in een apart rijsbakje… - 41615 - Woudbrood bruin meergranen desem
Net als de gistvariant een krachtig brood met veel karakter. Maar deze is met 100% desem bereid, wat een fijne lichtzure smaak verleend.
Bestellen kan via: 0475-440501 - 41605 - Woudbrood bruin meergranen gist
Een krachtig mooi gist-busbrood op basis van Lemaire meel met de 4 basisgranen (tarwe, haver, gerst en rogge) en diverse zaden. De kleur van het brood wordt mede veroorzaakt door de toegevoegde gerstemout.
Bestellen kan via:… - 41455 - Vloer bruin tarwe zonnepit desem
Een mooi luchtig tarwe vloerbrood van gebuild meel (lemaire meel) rijk gedecoreerd met zonnebloempitten.
Bestellen kan via: 0475-440501 - 41545 - Gebuild knip bruin tarwe desem
Puur tarwebrood op basis van desem. Eenvoudig licht brood aan de bovenkant ingeknipt met de "ouderwetse" knip. Hierdoor krijgt het brood zijn karakteristieke vorm.
Bestellen kan via: 0475-440501 - 42535 - Spaanse bol licht bruin meergranen desem+gist
Licht tarwe vloerbrood met diverse granen en gebakken met Spaanse desem. De Spanjaarden gebruiken "madre" een weinig zuur zuurdesem, voor hun traditionele broden. Het moederdeeg voor onze Spaanse broden is ooit meegenomen uit…
- 42525 - Spaanse bol donker bruin meergranen desem+gist
Donker tarwe vloerbrood verrijkt met diverse granen en gebakken met Spaanse desem. De Spanjaarden gebruiken "madre" een weinig zuur zuurdesem, voor hun traditionele broden. Het moederdeeg voor onze Spaanse broden is ooit…
- 42505 - Pane maire bruin tarwe zonnepit desem
Luchtig tarwe vloerbrood met zonnebloempitten. Het lange proces van ruim 40 uur maakt pane maire bijzonder. Het voordeeg rijpt 24 uur. Waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling.…
- 42485 - Pane maire bruin tarwe sesam desem
Luchtig tarwe vloerbrood met sesamzaad. Het lange proces van ruim 40 uur maakt pane maire bijzonder. Het voordeeg rijpt 24 uur. Waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling. Tenslotte…
- 42875 - Pane maire wit tarwe maïs desem+gist
Goudeerlijk maïsbrood met 11% maïsgries. Het lange proces van ruim 40 uur maakt pane maire bijzonder. Het voordeeg rijpt 24 uur. Waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling. Tenslotte…