Thee & koffie

Yogi Tea
Kruiden en specerijen 

Echte, biologische theeën bestaan voornamelijk uit kruiden- en specerijen en zijn daardoor eigenlijk kant-en-klare specerijenmengsels. Zo ook de theeën van Yogi Tea! De hierin gebruikte kruiden en specerijen hebben allemaal hun eigen gezondheidsbevorderende kenmerken. Behalve dat je ze als kruidenthee kunt drinken bij winterse kwaaltjes (5 tot 10 minuten laten trekken), zijn ze ook gewoon heel lekker. De thee van Yogi Tea kun je zelfs als ingrediënt in recepten gebruiken!

Piramide
PURE OORSPRONG

Wie kennen de ingrediënten beter dan lokale keurmeesters zelf? Daarom worden alle theesoorten en specerijen ter plekke geselecteerd vóór de pluk.  De meeste producten worden met de hand geplukt. Daarna volgt de verdere bewerking, zoals het snijden, en wordt alles diverse keren gecheckt op kwaliteit. Bovendien krijgen alle ingrediënten ruim de tijd om te groeien en te bloeien. Dat proef je!

Alle producten van Piramide zijn 100% biologisch en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Bovendien krijgen alle ingrediënten ruim de tijd om te groeien en te bloeien en dat proef je! Hun pure liefde voor thee is de enige toevoeging.

Die liefde reikt veel verder dan de theeproductie zelf. Zij dragen zorg voor de medewerkers op de thee- en specerijenvelden en proberen op alle fronten het milieu waar mogelijk te ontlasten. Bij de keuze voor verpakkingen houden ze rekening met de impact op het milieu. Daarom gebruikt Piramide hernieuwbare grondstoffen zoals afbreekbaar ‘bio-based’ plastic uit maiszetmeel voor de verpakking van onze theedozen.

U kunt u bestelling plaatsen bij:

proxy.duckduckgo.com.jpg
U kunt u bestelling ophalen en betalen in onze winkel.
Deze producten kunnen we ook verzenden.
Kies dan product VERZENDEN in onze webwinkel, vanaf 50,00 gratis verzending

 

Reclame folder


Folder geldig van 17 t/m 23 februari.
klik op de foto en je kan de folder inzien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2008 - 2021 Het Natuurhoekje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel