Wijn

Natrada

Op het gebied van biologische wijn is Natrada BV de ideale partner voor natuurwinkels, reformwinkels, kaaswinkels, slagerijen, delicatessewinkels en slijterijen. Ook voor de groothandels en category managers hebben wij een bewezen trackrecord als importeur of agent.
Alle wijnen worden gesourced, geproefd en gecontroleerd door onze eigen registervinoloog. Vereisten? Geweldige smaak, goede prijs/kwaliteitverhouding, biologisch of biologisch dynamisch én mooi verzorgde etiketten. Voor de winkelier zorgen wij voor een goede marge, een hoge omloopsnelheid door palletacties en het Organic Wine Concept.
Consumenten hechten steeds meer waarde aan kwaliteit en duurzaamheid, bio mag dus niet meer in uw winkel ontbreken! Natrada heeft met haar wijnen erg mooie noteringen in de De Grote Hamersma gids en in de Omfietswijngids van Nicolaas Klij scoort Natrada procentueel het beste t.o.v. alle landelijke supermarktketens en natuur- en reformwinkelketens.
Biologische wijnen zijn voorzien van het Europese Biokeurmerk. Natrada wordt gecontroleerd en gecertificeerd door Skal. Meerdere malen bezoeken auditors ons kantoor en ons gecertificeerde warehouse. Ook succesvol zijn in de wijnwereld? Neem dan direct contact met ons op!
 

BIOLOGISCHE EN BIODYNAMISCHE WIJNEN

Biologische wijnen worden gemaakt, zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en zonder kunstmest. Uitgangspunt is een levendige wijngaard met natuurlijk evenwicht zodat het fruit van nature gezond is en blijft.
Biodynamische wijnbouwers gaan nog wat verder en gaan er vanuit dat hemellichamen als aarde, maan en zon invloed uitoefenen op de hun wijnstokken.
Biologische wijn wordt gecontroleerd door Skal (overheid), biodynamische wijnen worden daarnaast ook nog eens gecontroleerd door stichting Demeter. Filosofieën en keurmerken vertellen echter niet of een wijn lekker is.
Onze registervinoloog selecteerde de beste wijnmakers en de lekkerste wijnen uit het groeiende aanbod. Deze wijnen koopt Natrada direct in bij de boer zodat er geen overbodige (prijsverhogende) tussenschakels ontstaan. Hierdoor kennen wij de schoonheid van de wijnboer zijn wijngaarden, de uitdagingen van de wijnmaker bij het maken van wijn maar vooral de passie waar hij dit alles mee doet. En die passie delen wij graag met u.
Wij hebben het Organic Wine Concept ontwikkeld, zodat u de wijnen in de winkel herkent. Een logo naast biologisch of biodynamisch, dat staat voor onze principes. Maar het logo is ook een hulpmiddel voor de winkelier. Het logo staat namelijk op de schap kaartjes voor de desbetreffende wijn, met een duidelijke beschrijving van de wijn; smaaktypering, druiven en te drinken bij (welk eten). Het Organic Wine Concept helpt de wijnmaker met een gegarandeerde afzet, de winkelier met duidelijke communicatie en de consument met de beste, betaalbare en lekkerste biologische wijnen!

U kunt u bestellingplaatsen bij:

proxy.duckduckgo.com.jpg

U bestelling kunt u afhalen en betalen in onze winkel.

Wij kunnen u bestelling van Ekoplaza ook verzenden, voeg dan product verzenden aan u order toe.

Reclame folder


Folder geldig van 17 t/m 23 februari.
klik op de foto en je kan de folder inzien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2008 - 2021 Het Natuurhoekje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel