Vegan & vegetarisch

De Paddestoel

Ook Belgie kent zijn biologische pioniers. Al in 1988 stonden Marlene en Stijn aan de wieg van De Paddestoel: leveranciers van bio veggieburgers op basis van groenten en champignons. Wat ontstond in een garage uit pure passie, groeide uit tot een ‘echte’ fabriek.

Twee jaar geleden besloot Marlene - die er al enkele jaren alleen voor stond - de fakkel door te geven aan Delphine van Goethem, met wie zij al lang contact had. Samen met twee partners staat Delphine nu aan de start van een nieuw avontuur: “Als mama van vier actieve kids en een achtergrond in creativiteit en kwaliteit misschien een rare sprong. Maar ik ervaar dit verschil in achtergrond juist als waardevol om De Paddestoel verder uit te bouwen. Een efficiënte organisatie is mijn stokpaardje, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Daar is hier en daar een vleugje creativiteit voor nodig.”

Fun met tofu

Taifun wist dat sojabonen zouden kunnen groeien in een warm klimaat, zoals bijvoorbeeld in het hooggelegen Rijngebied. In 1997, hebben ze daarom regionale biologische boeren aangemoedigd om te beginnen met het verbouwen van sojabonen. Met als resultaat, 8 boeren die met een totaal oppervlakte van 40 hectaren een poging waagde. Het resultaat van de eerste paar jaren was middelmatig: onkruid gewiede velden en een laag eiwitgehalte. Al was de kwaliteit van de tofu opzich erg goed. Ondanks deze tegenslagen is Taifun toch door gegaan, wat uiteindelijk zijn vruchten heeft afgeworpen!

SOTO

Geniet van onze heerlijk knapperige, met de hand gevulde en verpakte biologische loempia's en fijne dumplings met gevarieerde vullingen! Of laat je betoveren door de mooie, heerlijke SOTO-specialiteiten voor fingerfood, zoals zon, maan en sterren, ballen of stokken. We hopen dat je geniet van het ontdekken van de diverse biologische en veganistische SOTO biologische producten.

 

U kunt u bestelling plaatsen bij:

proxy.duckduckgo.com.jpg

 

 

 

 

 

U bestelling kunt u afhalen en betalen in onze winkel.

Reclame folder


Folder geldig van 17 t/m 23 februari.
klik op de foto en je kan de folder inzien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2008 - 2021 Het Natuurhoekje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel