Zuivel

Biologische melk goed voor boerenlandvogels

De biologische melk van Weerribben Zuivel is extra goed voor boerenlandvogels en voldoet aan strenge criteria die opgesteld zijn door Vogelbescherming Nederland. De zuivel mag daarom dan ook het logo van Vogelbescherming Nederland dragen. Door schaalvergroting in de landbouw zijn veel vogels verdwenen, die op de boerenerven en in weilanden broeden en hun voedsel zoeken. Daardoor wordt er in de Nederlandse weides steeds minder gefloten. Samen met Vogelbescherming Nederland zorgt Weerribben Zuivel voor bloemrijke weides vol vlinders en bijen, waarin niet alleen de koeien heerlijk kunnen grazen maar ook de kenmerkende Nederlandse boerenlandvogels en hun kuikens goed gedijen.

Abbot Kinney's

Bij Abbot Kinney's maken ze lekkere plantaardige producten van de allerbeste ingrediënten. Vietnamese kokosmelk bijvoorbeeld, Tuono amandelen uit Sicilië of Alfonso mango’s uit India. Dat smaakt het best, en is voedzaam en goed voor je. Dat vinden ze belangrijk en wij ook! Abbot Kinney's gebruikt zo weinig mogelijk ingrediënten en je vindt nooit onnatuurlijke toevoegingen in hun producten. 

Maak kennis met de nieuwe Almond Start!
Bij Abbot Kinney’s zijn ze altijd opzoek naar het beste product. Daarom hebben ze het recept van de Almond Start verbeterd. Door het toevoegen van een minimale hoeveelheid (1,6%) appelsap concentraat, is de smaak nu nog zachter en frisser dan voorheen. Ze gebruiken een mix van verschillende soorten biologische appels die zorgen voor een perfecte balans tussen zoet en friszuur.  Bij Abbot Kinney's houden ze het nog steeds simpel. De Almond Start bevat slechts vijf natuurlijke ingrediënten: amandelen, water, yoghurtculturen, tapiocameel en geconcentreerd appelsap. Almond Start kun je in zowel zoete als hartige bereidingen gebruiken. En het is een aangename afwisseling naast onze producten op basis van kokosmelk!

Vliek 

Geitenyoghurt- en melk geheel van Nederlandse bodem

Geitenzuivel producten die gemaakt worden met aandacht voor de geiten en voor het milieu op het landgoed Twickel gelegen in Ambt-Delden. Hier is enorm veel ruimte waardoor de geiten leven onder goede omstandigheden.

Klompenhoeve

Op Zorgboerderij De Klompenhoeve worden heerlijke ambachtelijke biologische geitenmelkproducten met zorg bereid door begeleiders en cliënten.
De melk is afkomstig van de geiten van de Klompenhoeve en enkele boeren in de omgeving.
Alle producten zijn voorzien van het EKO keurmerk. De klant is daardoor verzekerd van een echt biologisch product.

Eieren

De kippen van Kees Sijbenga uit Hooghalen (Drenthe) leven in de mooiste kippenuitloop van Nederland. Op een gebied van 1.7 hectare is een bos geplant met veel verschillende soorten bomen en struiken, die het jaar rond groen blijven. Deze begroeiing geeft de kippen ook in de herfst- en winterperiode beschutting. Naast de bijzondere leefomstandigheden voor de kippen, hebben deze eieren ook een bijzondere verpakking: GreeNest. Dit duurzame concept bestaat voor 50 procent uit natuurlijke grasvezels. De overige 50 procent bestaat uit gerecycled papier.

U kunt u bestelling plaatsen bij:

proxy.duckduckgo.com.jpg

 

 

 

 


U bestelling kunt u afhalen en betalen in onze winkel.

Reclame folder


Folder geldig van 17 t/m 23 februari.
klik op de foto en je kan de folder inzien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2008 - 2021 Het Natuurhoekje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel