Brood en gebak

EERLIJK ZONNEMAIRE, VOL LIEFDE GEBAKKEN

Geniet met volle teugen van de overheerlijke smaak van Zonnemaire brood en banket. Altijd ambachtelijk gebakken op authentieke wijze en gegarandeerd 100% biologisch! Hierbij wordt gebruik gemaakt van eerlijke en natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen. Dat maakt uw keuze nog gemakkelijker. Zonnemaire biologische brood en banket is dagelijks vers te vinden in onze winkel.
 

BIOLOGISCH BROOD DAGELIJKS VERS IN DE WINKEL

De heerlijke geur van versgebakken brood, dat smaakt naar meer! Dagelijks met veel liefde gebakken door de ambachtelijke bakkers van Zonnemaire, op basis van eerlijke biologische ingrediënten. Brood zoals brood bedoeld is. Met Zonnemaire heeft u de keuze uit een groot assortiment heerlijke biologische dagverse broden.

Volkorenbrood, bruinbrood, witbrood, gebuild brood, speltbrood, vruchtenbrood en kleinbrood. Zowel in gist als desem. Brood dat met de grootste zorg wordt bereid. Elke ochtend vroeg in onze winkel.

"s morgens worden in onze winkel nog heerlijke broden afgebakken, daarnaast bakken we iedere dag koeken en gebak af.

Allergievrij gebak
Chokbites is ontstaan uit liefde voor chocolade en de passie voor natuurlijke, gezonde en pure voeding, zodat je zonder schuldgevoel kan genieten van heerlijke zoetigheden. Onze chocolade, koeken, fudge, snoepjes, gebakjes en taarten op bestelling zijn suikervrij, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan en voornamelijk Raw.

Wij hebben altijd een standaard assortiment van de Chokbites aanwezig in onze winkel.

Kunt u bestellen bij:

proxy.duckduckgo.com.jpg

U kunt u bestelling afhalen en betalen in onze winkel.

 

Reclame folder

https://www.ekoplaza.nlDe producten uit deze folder zijn allemaal te bestellen via www.ekoplaza.nl. Klik op de afbeelding en je wordt meteen doorverwezen.

 

© 2008 - 2020 Het Natuurhoekje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel