Nieuws

- Kermis dinsdag (12 september) zijn wij gesloten! houd hier even rekening mee, woensdag staan wij om 9 uur weer voor u klaar :D

- Vanaf 1 september kunt u uw kassabon inleveren (met naam en telefoonnummer) en maakt u kans op een persoonlijk Orthica pakket.

- Op vrijdag 22 september zal er iemand van Orthica in de winkel aanwezig zijn, hij zal persoonlijk advies geven over voedingssupplementen.

- FACEBOOKACTIE!
Omdat wij op onze Facebookpagina BJNA 500 volgers hebben, hebben wij hier een leuke actie aan vast gehangen. Wij verloten bij 500 volgers een prachtige theedoos van piramide. Lekker voor deze tijd van het jaar, de dagen worden korter, het wordt weer wat kouder en een lekkere kop thee past daar natuurlijk altijd bij. Dus wil je kans maken Like onze pagina even en je maakt automatisch kans :D. 

- BIOBOX!
U kunt bij ons in de winkel sparen voor een BioBox, dit pakket (ter waarde van €50) spaart u gemakkelijk. Bij iedere €12.50 aan boodschappen (in onze fysieke winkel) krijgt u een zegel. Bij 30 zegels is de kaart al vol en heeft u recht op zo'n mooi pakket. U kunt sparen tot 5 november.

- NIEUW! 
In ons winkelassortiment vind u vanaf dinsdag een nieuw soort chocolade :D
De VEGAN chocolade van Ichoc, deze heerlijke repen zijn bijna niet te onderscheiden van de reguliere chocolade met melk. 
Op het moment hebben ze 2 pure varianten, 4 "melk" varianten en 2 witte varianten. De smaak? Als je het mij vraagt op en top, ik heb al bijna een reep op (oeps). (de repen zullen volgende week ook op de website verschijnen)

- NIEUW!
Solgar advanced immune complex 
Ondersteun uw natuurlijke weerstand
Ons lichaam heeft een uniek verdedigingsmechanisme; de weerstand. Dit immuunsysteem houdt indringers buiten, spoort schadelijke stoffen op en maakt ze onschadelijk. Een gezonde levensstijl beïnvloedt de weerstand positief. Volwaardige voeding, regelmatig bewegen en een goede balans tussen inspanning en ontspanning zijn hiervoor belangrijke ingrediënten. Het lukt echter niet altijd om zo gezond te leven, daarom kan onze weerstand soms wel wat hulp gebruiken. Solgar Advanced Immune complex bevat een combinatie van voedingsstoffen die de weerstand ondersteunen.

- NIEUW!
Kokosbloesemnectar van Royal Green
Met deze nectar kun je fijn alles zoet maken, heerlijk voor door de yoghurt 's morgens met wat muesli of fruit.

- Wij zijn op het moment druk in de weer om onze website te verbeteren.
U zult misschien ervaren dat producten op andere plaatsen zijn komen te staan. Mocht u iets niet kunnen vinden of tegen problemen lopen. Dan helpen wij u graag. U kunt heel gemakkelijk rechts onderaan met ons chatten, natuurlijk kunt u ook altijd even bellen of emailen. 

 

Klantenkaart

Check Saldo

 

© 2008 - 2017 Het Natuurhoekje | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore
This website uses cookies. Accept More information