- Hoeveel dagen van tevoren kan ik mijn brood bestellen?
2 dagen voordat u het wilt komen afhalen willen wij het graag van u weten. Houd hier rekening mee rondom het weekend want wij zijn zondag en maandag gesloten. Bestellingen voor dinsdag hebben willen wij dan ook op zaterdag van u ontvangen.

- Op welke dagen krijgen jullie vers brood binnen?
Van dinsdag t/m zaterdag krijgen wij ieder dag vers brood.

- Hebben jullie meer dan wat op de website wordt vermeld?
Onze website geeft een kleine blik in het assortiment wat wij hebben. Vers vlees, kaas, zuivel en groenten staan bijvoorbeeld niet op de website maar hebben wij wel. Omdat wij zoveel producten hebben is het een heel karwij om het op de website te zetten. Deze tijd zijn wij liever bezig met jou als klant bij ons in de zaak.

- Zijn jullie Ekoplaza afhaalpunt?
Ja, wij zijn inderdaad Ekoplaza afhaalpunt. Dit wilt zeggen dat je een bestelling kan plaatsen op de website van Ekoplaza en deze bij ons kan komen afhalen. Betalen kunt u doen via IDeal of gewoon bij ons in de winkel.

- Als ik bestel via Ekoplaza steun ik dan jullie winkel?
Ja, voor ons maakt het niet uit of je via Ekoplaza een bestelling plaatst en deze bij ons komt ophalen of dat je de boodschappen in de winkel doet. 

Zijn jullie een afhaalpunt van Bewustwinkelen.nl?
Ja, ook je bewustwinkelen bestellingen kun je bij ons in de winkel komen afhalen. Ook hiermee steun je onze winkel als je het maar bij ons komt halen.

- Kan ik bij jullie het verskratje van People's farm ophalen?
Ja wij zijn afhaalpunt van People's farm, je kratje kun je ophalen op vrijdag na 12 uur.

© 2008 - 2022 Het Natuurhoekje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel