Over ons

Marlies en haar dochter Kim hebben een mooie natuurvoedingswinkel in het hart van Heythuysen (een klein dorp gelegen in Limburg)


(Van links naar rechts) Rianne, Kim en Marlies

Marlies (eigenaresse) 
Ik heb 17 jaar supermarkt ervaring, toen dat ik met deze webshop begon en zag hoeveel mensen op zoek waren naar puur en eerlijk eten ben ik een fysieke winkel ernaast begonnen.
Na 2 jaar werd het pand waar we in zaten echt veel te klein en zijn we overgestapt naar een mooi pand (waar we nog steeds zitten) in de dorpstraat. Zelf ben ik erg met voeding bezig, mijn gezin en zeker mijn kinderen hebben dit van mij overgenomen. Mijn dochter (Kim) staat zelfs bij mij in de winkel. Met voeding en goede suppletie kun je vaak veel meer dan je denkt en daar wil ik de mensen dan ook graag over vertellen. 

Kim (verkoopmedewerkster + webshop onderhoud)
Toen ik 17 was ben ik bij mijn moeder in de winkel gaan werken. In die tijd zat ik nog op school maar ik zocht een bijbaantje. In die tijd is mijn passie vooral voor supplementen gaan groeien. Mensen helpen met naast hun gezonde voeding ook hun tekorten aan te vullen, of juist dat ene supplement te vinden waar ik hun probleem mee kan verlichten/verhelpen is voor mij een uitdaging die ik graag aanga. Omdat ik een opleiding Desktop publishing gevolgd heb ben ik meer bezig met de digitale wereld. De advertenties, logo etc. heb ik allemaal gemaakt. Tevens houd ik me nu ook bezig met de webshop om ook online iedereen van dienst te kunnen zijn.

Rianne (verkoopmedewerkster)
Een aantal jaren heb ik bij de Tuinen gewerkt, maar de sfeer hier beviel me niet goed. Het werken met de producten vond ik zeer intressant. Bij Het Natuurhoekje kon ik met dezelfde soort producten werken en was de sfeer veel beter omdat je maar in een klein team werkt. Op het moment ben ik bezig met een opleiding orthomonuculaire voeding om meer te weten te komen over wat er nu allemaal mogelijk is met voeding. Verder doe ik ook nog aan Reiki. 

Onze kennis komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Wij proberen zo veel mogelijk iedere keer weer bij te leren.

Marlies heeft de volgende diploma's/certificaten behaald:
Natuurvoeding basiskennis
Orthomonuculaire suppletie
Homeopathie voor dieren (bezig)
Bachbloesem voor dieren (bezig)
Biotensor
Alka basiskennis

Kim heeft de volgende diploma's/certificaten behaald:
Natuurvoeding basiskennis
Solgar basiskennis
Drogist (bezig)
Energetisch therapeut (bezig)
Dtp 

Rianne heeft de volgende diploma's/certificaten behaald: 
Solgar basiskennis
Orthomonuculaire voeding 
Reiki

Klantenkaart

Check Saldo

 

© 2008 - 2017 Het Natuurhoekje | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore
This website uses cookies. Accept More information