Longcovid?

Vorige Artikel 7 van 16 Volgende

Corona lijkt bijna achter ons te liggen, maar helaas kampen er wel nog veel mensen met klachten die ze over hebben gehouden van dit virus. Vaak wordt dit longcovid genoemd. Maar lang niet iedereen heeft de klachten in de longen zitten. Vandaag ga ik een aantal klachten behandelen die misschien wel bekend in de oren klinken of je kent iemand met deze problemen. Het doel is altijd van ons om mensen te helpen met onze kennis.

- Reukverlies
Heel lang werd gedacht dat dit kwam door een tekort aan Zink. 
Grotendeels klopt dit ook, maar niet in alle gevallen is dit het probleem.
Als men na 3 maanden hun geur weer terug hebben gevonden is het inderdaad een probleem met Zink. Het lichaam heeft tijdens de infectie de voorraad zink opgebruikt en deze wordt dan gewoonweg weer aangevuld en de klachten verdwijnen. Het kan zijn dat er wat cellen beschadigd zijn in de hersenen, Zink helpt deze ook te herstellen. Je kunt dus het beste als je dit ervaart meteen starten met een tabletje Zink per dag, hopelijk is het dan snel opgelost. 
Heb je na 3 maanden nog steeds geen geur? 
Dan zijn hoogstwaarschijnlijk de receptoren in je neus beschadigd, deze geven de informatie van de geur door aan de hersenen. We zullen dan andere supplementen moeten gaan gebruiken. Vaak herstellen deze receptoren zich snel en is merk je binnen 30 dagen al een duidelijk verschil.
PEA en alfa liponzuur worden ingezet om deze receptoren te herstellen. Zorg wel voor de juiste doseringen anders doet het vrij weinig tot niks en dat is gewoonweg zonde.
- Zink 50mg dagelijks tot de geur weer terug is
- PEA 700mg dagelijks tot de geur weer terug is, gecombineerd met alfa liponzuur
- Alfa liponzuur 70mg dagelijks tot de geur weer terug is, gecombineerd met PEA

- Energie tekort
Het lichaam heeft hard moeten werken om het virus te bedwingen en uit het lichaam te krijgen. We moeten gewoon even de batterij terug opladen. 
Dit kunnen we doen met Co Enzym Q10. Dit enzym herstelt de energie voorraad. We doen er dan ook meteen wat magnesium bij, ook om lekker even die energie terug te krijgen en de spieren te voorzien van een goede doorbloeding.
- Co Enzym Q10 100mg dagelijks
- Magnesium 3x daags 200mg (het liefst een magnesium citraat)

- Vermoeidheid
Kun je goed doorslapen? 
Slaap je binnen 15 minuten in?
Ben je een lichte slaper?
Vind je de kwaliteit van je slaap goed?
In je slaap rust je lichaam uit, maar dit is ook het moment om alles te kunnen herstellen. Een goede nachtrust is dus echt van belang als je wilt herstellen.
Ga eens na of je wel lekker slaapt... Is het antwoord nee, dan kunnen wij je helpen aan een goed product om ervoor te zorgen dat jij uitgerust en goed herstelt iedere ochtend wakker wordt. Dit is per persoon echt verschillend, dus kom gewoon eens binnen lopen voor wat advies.

- Zwaar en slecht kunnen ademen
Veel mensen hebben na Covid het idee dat ze moeilijk kunnen ademen of er een betonblok op hun borstkas ligt de gehele dag. 
Dan kan zwarte knoflook een goede uitkomst bieden. Het is een echte longversterker en het ruimt de laatste restjes virus ook nog eens even voor je op. Zwarte knoflook is geheel geurloos dus geen zorgen je gaat niet uit je mond ruiken. Het is te krijgen als poeder, pasta, teentjes en capsules. Wat jij maar fijn vind.

- Zuurstof tekort
Is dat niet hetzelfde als slecht ademen? Nou niet helemaal je kunt dat het beste zelf bepalen hoe je je voelt. Maar een druk op de borstkas hoeft niet per se te zeggen dat je kortademig bent.
Mariadistel is een kruid wat werkt op cellen waar zuurstof in zit.... En in welke cellen zit de meeste zuurstof? In die van de longen natuurlijk. Het zorgt er tevens voor dat de rode bloedcellen beter het zuurstof door het lichaam kunnen transporteren. Pak daar dan een vitamine D3+K2 bij om de weerstand van het lichaam wat verder op te schalen.
- Mariadistel 300mg per dag

- Spierkracht herstel
Sommige mensen hebben last van hun spieren na de Covid infectie.
Niet goed op krachten kunnen komen, in de sportschool niet meer presteren zoals je eerder altijd deed. Dat is frustrerend, maar we kunnen er wat aan doen.
We geven je spieren even wat extra voeding!
Een goede proteïne poeder en het product Beschermd en Vitaal van New Care.
Deze combinatie maakt jou weer de oude en kun je ze in de sportschool weer een poepie laten ruiken.
- Proteïne poeder 30 gram per dag, mag verdeeld worden over de dag heen.
- Beschermd en Vitaal van New Care 3x daags 1 tablet.

© 2008 - 2023 Het Natuurhoekje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel